Stedelijk Interieur aan de muur


Geniet u ook zo van de fotografie in het tijdschrift Stedelijk Interieur? Het is mogelijk om een aantal foto's op groot formaat te verkrijgen. Een unieke kans om uw core business of affiniteit met de openbare ruimte op verrassende wijze te communiceren in uw receptieruimte of spreekkamer!

Voor slechts ?350,- (ex. BTW) ontvangt u een afdruk van één van de foto's uit Stedelijk Interieur. In het blad staan uitsnedes van de foto's, maar voor u wordt het origineel afgedrukt. De foto's worden cibachrome geprint (in glans) en op 2 mm dik polystreen bevestigd. Het formaat is 75 cm x 75 cm.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de series die we aanbieden. Door op een serie te klikken komt u op een pagina waar u alle foto's uit deze serie op vindt, van hieruit kunt u een foto bestellen.

serie 01 Keulen

Bescheidenheid en samenhang. Dat zijn de steekwoorden voor het Keulse Leuchtenkonzept en Beleuchtungskonzept. De stad begon namelijk ruim tien jaar geleden al met de invoering van een doordachte openbare verlichtingsfilosofie. En met succes. De stad won er onlangs de City-People-Light-Award mee.
Klik hier om de serie te bekijken
serie 02 Parijs

Licht en energie. Van een mooi verlichte stad kun je uren genieten en jezelf zo helemaal opladen. Parijs is een stad waar de energie vanaf spat.
Klik hier om de serie te bekijken
serie 03 Madrid

Een dynamische stad, waar honderdduizenden mensen iedere dag gebruik maken van functionele openbaar-vervoerstations.
Klik hier om de serie te bekijken
serie 04 Litouwen

Vilnius is mooi. De duizend jaar oude stad ligt statig aan de rivieren Vilnia en Neris. Met kerken en kastelen, oude handelshuizen en stadspaleizen, pleinen en parken als sieraden die haar schoonheid benadrukken.
Klik hier om de serie te bekijken
serie 05 Birmingham

Het is niet de mooiste stad van Engeland. De uitstraling van Birmingham is 'Niet zeuren, hier wordt gewerkt'. Een arbeidersstad. Wie langs de prachtig gerenoveerde kanaaltjes loopt, ruikt de kolendamp die een eeuw geleden over de stad moet hebben gehangen.
Klik hier om de serie te bekijken
serie 06 Berlijn

Nergens is de recente geschiedenis zo aanwezig als in het centrum van Berlijn. Afgesloten en vastgelegd. In een streep die de muur voorstelt. Of een gedenkplaats voor het leed van de holocaust. Hoe is de openbare gebruikt om Oost en West samen te voegen? Ontstond er een nieuwe stad, of een pleister op de wond?
Klik hier om de serie te bekijken
serie 07 Wenen

Witte paarden, grote gebouwen, Sängerknaben... Wenen is een gemakkelijke prooi voor clichés. Ten onrechte, want 'Wien ist anders', zoals de stad tegenwoordig zegt.
Klik hier om de serie te bekijken
 
 
Stad en Ruimte
Kennislab voor Urbanisme
 
Metten
Straatmeubilair
Streetart
Elba Media
Doelbeelden
jaarboek