Nieuwe kennisorganisatie van start

KEI, Nicis, Nirov en SEV zijn per 1 juli 2012 formeel gefuseerd tot Platform31 en vormen daarmee een nieuwe kennisorganisatie voor stad en regio. Het bundelen van netwerken en middelen vergroot volgens de partijen de kans op innovatie en levert schaalvoordelen en efficiencywinst op.

De integratie van activiteiten, programma?s, publicaties en websites is ?under construction?. De namen van de vier fusiepartners blijven dan ook nog een tijdlang in beeld; de opbouw van het nieuwe merk Platform31 is een groeiproces. Lex van den Ham is voorlopig algemeen directeur/kwartiermaker en begeleidt het fusieproces. Naar verwachting zal dit najaar een definitieve directeur worden aangesteld. De organisatie heeft vier units: Unit Experimenten (Lex de Boer), Unit Onderzoek (Jos Koffijberg), Unit Professionaliseren (Christine Oude Veldhuis) en Unit Netwerken (Olof van de Wal). Pieter Winsemius is voorzitter van de raad van toezicht.

Een gezamenlijke huisvesting staat gepland voor begin 2013. Dit wordt naar verwachting ergens in Den Haag gerealiseerd. Tot dat moment blijven de huidige bezoekadressen bestaan.|
Water Wonen en Ruimte Congres
Metten
Straatmeubilair
Streetart
Jantje Beton SpeelAward 2012
Elba Media
Elba Media Ruimtelijke Ordening Nieuwsbrief
Doelbeelden
jaarboek
Tariefkaarten