Samenwerking Urba-Style en Struyk Verwo Infra

Het Street Art-assortiment van Struk Verwo Infra is uitgebreid met vele soorten stijlvolle betonelementen van Urba-Style. ?Een mooie aanvulling op ons straatmeubilair?, aldus Eric Boon van Struyk Verwo Infra.

De productmanager Street Art is blij met de samenwerking. ?Urba-Style is de expert op het gebied van eigentijds vormgegeven meubilair, terwijl ons assortiment vooral bestond uit meer standaard straatmeubilair. Dit betekent meer keuze voor onze klanten, zonder daarbij te hoeven investeren in mallen. Vooral in het huidige klimaat passen bestaande modellen soms beter in het budget dan speciaal maatwerk. Dit geldt vooral bij kleine projecten waarbij maar enkele stuks nodig zijn.?

Klaar voor de toekomst
Struyk Verwo Infra en Urba-Style werkten al eerder succesvol samen, onder meer bij de Leuvehaven in Rotterdam. ?Daar ging het om echt maatwerk met geslepen zitranden?, licht Boon toe. Nu behoort ook de collectie straatmeubilair, zoals banken, zitjes en bloembakken, van het Belgische bedrijf tot het Street Art-assortiment. Een goede toevoeging volgens de productmanager. ?Betonnen meubilair is onderhoudsarm, solide en heeft een natuurlijke uitstraling. Bovendien is er de keuze uit meerdere kleuren en nabewerkingen, zoals polijsten of licht stralen. Het mooie van beton is dat elke nabewerking weer een heel nieuwe uitstraling aan het model geeft.?

De samenwerking met Urba-Style past goed bij de uitgangspunten van het merk Street Art: inspirerende straatbeelden in beton en voor het ?decor? een breed scala aan straatmeubilair. Boon: ?Straatmeubilair blijft een belangrijke rol spelen als het gaat om de leefbaarheid van de wijk of buurt. Het stimuleert bewoners om in contact te komen, waardoor ze elkaar beter leren kennen. Street Art kan met het nieuwe aanbod daar nóg meer aan bijdragen dan voorheen.?

Een hand-out met daarin de 40 modellen van Urba-Style, voorzien van technische specificaties, kunt u hier downloaden.

 |
 
 
Water Wonen en Ruimte Congres
Metten
Straatmeubilair
Streetart
Jantje Beton SpeelAward 2012
Elba Media
Elba Media Ruimtelijke Ordening Nieuwsbrief
Doelbeelden
jaarboek
Tariefkaarten