Jaarboek Openbare Ruimte 2012

Hét naslagwerk voor de openbare ruimte

Alle spelers in de openbare-ruimtebranche op een rij, de resultaten van het jaarlijkse branche-onderzoek, de genomineerden voor de Studenten Award en cases uit veel gemeenten. Het Jaarboek Openbare Ruimte 2012 belooft weer een interessant naslagwerk te worden. Met dit jaar extra aandacht voor de toekomstige generaties openbareruimte-professionals. Een overzicht van de inzendingen voor de Stedelijk Interieur Studenten Award, een essay van hoofdredacteur Jan-Willem Wesselink over de toekomst van het vak en een overzicht van opleidingen op het gebied van openbare ruimte. Daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe producten in de rubriek ?Nieuw op Straat?.

Doelgroep van 30.000 lezers

Het Stedelijk Interieur Jaarboek Openbare Ruimte 2012 spreekt in één klap 30.000 professionals aan, betrokken bij ontwerp, onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Het jaarboek belicht alles wat openbare-ruimteprofessionals willen weten over groen, spelen, verlichting, bestrating, straatmeubilair, advies en ontwerp.

De jaarlijkse branchemonitor

Net als vorig jaar wordt de temperatuur van de openbare-ruimtemarkt weer gemeten, een benchmark die de markt langs de meetlat legt. Wat vindt uw doelgroep belangrijk en wat niet? Inkopers, verkopers en ontwerpers laten weten in hoeverre duurzaamheid en duurzaam inkopen een rol speelt, hoe zij omgaan met de crisis en wat zij verwachten komend jaar.

Hoge kwaliteit

Het jaarboek heeft een mooie, glossy uitstraling en is toonaangevend in de wereld van de openbare ruimte. Lift mee op dit succes en breng uw expertise onder de aandacht van deze professionals. Door publicatie in het Stedelijk Interieur Jaarboek Openbare Ruimte 2012 staat u eerder en langer op het netvlies van de openbare-ruimteprofessional.

De derde op rij

Het Stedelijk Interieur Jaarboek Openbare Ruimte verscheen voor het eerst in 2009. Het fraai vormgegeven naslagwerk brengt ontwikkelingen in de branche in beeld, geeft een overzicht van de markt, van projecten en producten in Nederlandse gemeenten en ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving.

Nieuw in 2012

In de nieuwe rubriek ?Nieuw op Straat? heeft u de mogelijkheid uw product, project en/of bedrijf te presenteren op een door u gewenste manier, al dan niet met foto, logo, tekst en adres. De kosten zijn afhankelijk van het aantal regels, zie tariefkaart

De kracht van Stedelijk Interieur:

> hét naslagwerk voor openbare-ruimteprofessionals
> met de jaarlijkse branchemonitor: dé benchmark voor de openbare-ruimtemarkt
> Uw doelgroep leest uw case/advertentie op het belangrijkste beslismoment. In september worden budgetten vastgesteld en keuzes voor 2012 gemaakt
> Het jaarboek 2012 wordt gezien als een leidend product in de markt
> Stedelijk Interieur is onafhankelijk en scheidt redactie en commercie
> Naast het vakblad en jaarboek zijn er twee awards, drie seminars, een congres en een studiereis

FACTS & FIGURES

Oplage: 5.000 exemplaren
Bereik: 30.000 openbare ruimteprofessionals
Verschijning: medio november 2012
Aanleveren advertenties jaarboek: 15 augustus 2012 (cases in overleg)
Extra: Bij deelname ontvangt u 50 nummers van het Stedelijk Interieur Jaarboek Openbare Ruimte 2012-2013 en uw case digitaal aangeleverd als pdf-document.
Advertentiemogelijkheden en -tarieven: Klik hier

Contact

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met:

Philip de Vreeze

T:
M:

Wendy Louwen

T:
M:

Met het Jaarboek bereikt u:

 • Beheerders
 • Ingenieurs/adviseurs
 • Architecten/ontwikkelaars
 • Stedebouwkundigen
 • Leveranciers
 • Inkopers
 • Corporaties
 • Ontwikkelaars

Jaarboek focust op:

 • Groen
 • Spelen
 • Verlichting
 • Bestrating
 • Straatmeubilair
 • Advies
 • Ontwerp
 
 
Straatmeubilair
Streetart
Jantje Beton SpeelAward 2012
Elba Media
Elba Media Ruimtelijke Ordening Nieuwsbrief
Doelbeelden
jaarboek
Tariefkaarten