Jaarboek Openbare Ruimte 2009

Nieuw in 2009 is het Jaarboek Openbare Ruimte. Een luxe bewaarmagazine dat heel specifiek gaat over de inrichting van de openbare ruimte, met aandacht voor alle aspecten die de inrichting hiervan tot een succes maken. De thema?s zijn straatmeubilair, bestrating, groen, verlichting, spelen, ontwerp en advies.

Verbeterde opvolger themanummers
Het Jaarboek Openbare Ruimte 2009 volgt de thema-uitgaven, de zogenaamde Urban-serie die in eerdere jaren bij Stedelijk Interieur verscheen, op. Het jaarboek lost een belangrijk nadeel van deze serie op: het is nu ook mogelijk om aandacht te besteden aan markten die te klein zijn voor een eigen Urban. De opzet van het Jaarboek lijkt wel sterk op de Urban-serie.

Inhoud
>> Branchemonitor 2009
? Hoe denkt de markt over de markt? In de jaarlijkse branchemonitor van Stedelijk Interieur wordt vastgesteld hoe inkopers over de markt denken en wordt uw markt vergeleken met andere markten.

>> Wie is wie? ? Het meest volledige overzicht van spelers in de markt. Alle leveranciers (met namen, nummers, et cetera) op een rij. Desgewenst aangevuld met uw logo en extra bedrijfsinformatie. Gerangschikt op naam én product. Onmisbaar voor professionals.

>> Ontwerpersinterview ? Hoe gaan ontwerpers en architecten in hun werk om met producten?

>> Cases ? Advertorials waarin spelers in de markt aan de hand van voorbeelden laten zien hoe hun producten worden gebruikt.

Specifieke doelgroep
Voor leveranciers van producten in de openbare ruimte is het Jaarboek Openbare Ruimte 2009 een unieke kans om de juiste doelgroep te bereiken. De verspreiding wordt namelijk aangepast op het onderwerp. U bereikt dus precies die mensen die dag in dag uit met uw producten bezig zijn. Mensen die in hoge mate geïnteresseerd zijn in het thema én in uw producten. Bovendien verschijnt het in september, precies op het moment dat uw doelgroep bezig is met de budgetten van volgend jaar.

Hoge oplage
Net zoals Stedelijk Interieur verschijnt het jaarboek in een oplage van 4.000 stuks. Ieder los exemplaar wordt door gemiddeld 6 verschillende mensen gelezen. U bereikt met uw advertentie of advertorial dus 24.000 vakprofessionals. Abonnees van Stedelijk Interieur ontvangen het Jaarboek geheel gratis bij Stedelijk Interieur nummer 5 (najaar 2009).

 
 
Straatmeubilair
Streetart
Jantje Beton SpeelAward 2012
Elba Media
Elba Media Ruimtelijke Ordening Nieuwsbrief
Doelbeelden
jaarboek
Tariefkaarten