Aanmelden Seminartour

U kunt zich hier aanmelden voor de seminartour.


Contact
Elba Media

Chantal Koekman
Stadsring 2
3811 HR Amersfoort

Postbus 2160
3800 CD Amersfoort

T
F

Algemene voorwaarden deelname evenementen Elba Media B.V.

1. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
2. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier, waarna u circa 2 weken voor het evenement/reis per mail een bevestiging ontvangt. Dit geldt ook voor de tweede persoon indien van deze optie gebruikt wordt gemaakt.
3. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
4. Elba Media B.V. behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
5. Na inschrijving ontvangt u een factuur (mits niet gekozen voor automatische incasso) deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
6. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 15.
7. Bij onvoldoende belangstelling behoudt Elba Media B.V. zich het recht voor de bijeenkomst / reis te annuleren. Uiteraard ontvangt u mogelijk betaald inschrijfgeld retour.
8. Tot 2 weken voor het evenement/reis kunt u kosteloos annuleren.
9. Bij annulering van 2 weken tot 3 werkdagen voor het evenement / reis zijn wij genoodzaakt 25% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen. Bij deelname reis zijn de kosten voor omboeken of annuleren voor rekening deelnemer.
10. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor het evenement / reis of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te balasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen. Bij deelname reis zijn de kosten voor omboeken voor rekening deelnemer.
11. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend via de mail bij Chantal Koekman

 
 
Water Wonen en Ruimte Congres
Metten
Straatmeubilair
Streetart
Elba Media
Doelbeelden
jaarboek